Corona strømmekonserter fra Cudrio

Siden covid-19-viruset slo ned som en bombe i verden og alt av kulturell aktivitet gikk i stå pga myndighetenes strenge tiltak, meldte vi oss tidlig på som en aktør som tilbød artister en plattform for å strømme konserter på Facebook og eventuelt Youtube.

Vi inngikk avtale med Holger Lockertsen i Jada Jada Media her i Bamble for videoproduksjon, og fikk støtte av Bamble Kommune og med hjelp av KasperMedia og vår egen lydtekniker Atle Aamodt har vi siden oppstarten 29. mars strømmet følgende artister:

Vi fortsetter videre og har allerede booket Pink Mink 26. april, The Crates 2. mai og Joakim Tinderholt 7. mai, og enda flere har meldt sin interesse.

Det er mange aktører på banen nå, men det vi tilbyr i motsetning til mange andre er en lydproduksjon som er å sammenligne med en studioinnspilling, og det merkes! Kombinert med en profesjonell videoproduksjon vil vi hevde at våre konserter gir en unik opplevelse som ikke så mange andre tilbyr. Settinga i et profesjonelt studio og fokus på lydkvalitet gjør at våre konserter også har stor verdi også etter at livestreamen er over.

Vi håper inderlig at vi snart kan oppleve artistene slik de SKAL oppleves – i et lokale sammen med mange andre publikummere og at vi i stedet kan få mange artister på besøk i studio for å spille inn musikk, men inntil det blir mulig er vi glade for å gi folk det nest beste, og gi artistene en mulighet for å spille for «døra».

Er du interessert i å komme og spille strømmekonsert hos oss, eller spille inn musikk, så ta kontakt!

Følg oss på Facebook for å følge konsertene live.

Vi legger også ut en del av konsertene i remastret versjon og i Full HD på Youtubekanalen vår.

Se Tommy Tokyo Live her:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s